HTML

Szoboszlói Színes Közélet Közszereplők Kultúra

Egy törvénytelen határozat és utóélete

Friss topikok

  • Szobiszi: Egyre rosszabb a helyzet! A HVTV többek szerint nézhetetlen és a főszerkesztőnek gőze sincs arról,... (2010.01.05. 18:53) Hetek óta ez a téma

Linkblog

Hajdúszoboszló a botrányos jelzőre pályázik?

2009.12.07. 17:28 Szobiszi

Az ország egyik legkedveltebb üdülővárosában, Hajdúszoboszlón már elkezdődött a harc a helyi médiákért, hogy azokkal választásokat nyerhessen a város FIDESZ helyi csapata (?).

A kommunista időket megszégyenítő dogmatikus, populista módszerekkel szerezték meg a város eddig független médiáját. Előre leosztott és leírt a valóságot mellőző dumákkal próbálták becsapni a helyi televízió nézőit a képviselő testület, ablak felől ülő tagjai. Összeollózott jogi környezetet eszkábáltak össze valami önjelölt jogász segítségével, hátha beveszik a szoboszlaiak ezt a süketelést.

Erőből győztek. Végül is a szervezettségre nem lehet panasz. A leosztott feladatok, kiosztott szövegkönyv — amit legalább hibátlanul olvastak volna föl ugye tanár bácsi, igazgató bácsi — és a két folyton mellébeszélő, ingatag „független” képviselő (akik kaméleon módjára váltogatják politikai szinezetüket) beszervezése, mind pontos előkészítést mutatnak. A tervük összejött, kiseggelték a régi stábot, másnap fel is állt az új médiahadsereg.

(Szerző üzenete: Pisti ez csúnya volt!)

A stábot végignézve népszerű, modern televíziós műsorokat látunk a jövőben. Lagzik, keresztelők, vállalati bulik, mindezek animált gif-ekkel, aranyesővel, Bódi Gusztival, konzervműsorok keretében.

Ez lesz az új helyi érték? Ez kell szoboszlónak?

Ha igen Tessék ittvan nesztek egyék, bocs nézzék.

Az új stáb nem pattogtatja a netre híreket, miért? Pedig jó előre leszervezték még a MCONET-et is a belépési kódok megváltoztatásához. Annak a Faxinak is jó volt a folyamatosan megújuló tartalom, de ez is jó neki. Lehet neki is megtalálták a gyenge pontját.

szoszidebi

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kommunista hajdúszoboszló botrányos pályázik

A bejegyzés trackback címe:

https://szoboszloiszines.blog.hu/api/trackback/id/tr831580875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása